Po transportonte emigrantë të paligjshëm kundrejt parave, arrestohet 42-vjeçari në Gjirokastër

29 Mars 2023, 12:53

Një 42-vjeçar, shqiptar nga Kosova, është arrestuar në Gjirokastër pasi është kapur duke transportuar emigrantë të paligjshëm. 42-vjeçari, Deme Rexhaj po transportonte 10 emigrantë nga vendet e Lindjes së Mesme dhe Afrikës së Veriut kundrejt parave.