Pogradec/ ‘Crazy Brothers’, aktori Gent Hazizi sjell Standup Komedi: Luftë disa fenomeneve degraduese

23 Qershor, 19:23

“Crazy Brothers” titullohet standup-komedia e Gent Hazizit shfaqur në Pogradec dhe së shpejti është në Patos e Lushnjë. Aktori thotë se vepra kritikon disa fenomene degraduese në shoqërinë shqiptare.