Policia greke futi 'Kalin e Trojës”'për të goditur rrjetin e kokainës nga Amerika Latine! Roli i shqiptarit, dyshohet si 'koka' e trafikut

24 Maj, 15:22

Një agjent i fshehtë bëri të zbulohej ngarkesa prej 210 kg kokainë në Portin e Piresë në Greqi, si dhe organizata kriminale, që drejtohej nga shqiptari me tre emra, të cilit i është publikuar edhe foto. Bashkëpunëtori i tij më i ngushtë ishte gjithashtu shqiptar. Në pranga ranë dhe dy greke