Policia zyrë të re për “gjurmimin” e pasurive të krimit! Zbulimet ia çon SPAK-ut për 'anti-mafien'

22 Qershor, 15:49

Zyra e Rikuperimit të Aseteve, e cila pritet të ngrihet brenda Policisë së Shtetit, do të zbulojë paratë e krimit të organizuar, korrupsionit dhe ku pastrohen këto para. Të dhënat do t’i kalojnë SPAK i cili vendos sipas ligjit anti-mafia deri në konfiskim