Porti i Durrësit, ministrja e Infrastrukturës: Synojmë shndrrimin e porteve detare në porte turistike

16 Nëntor 2022, 10:31 | Përditesimi i fundit: 2022-11-16 21:00:46

Ministrja e Infrastrukturës dhe Transportit Belinda Balluku, në fjalën e saj u shpreh se qeveria ka vendosur që portet detare të shndërrojë porte turistike, ndërsa portet komerciale ka ndodhur që t’i çojë në zonat industriale pa cenuar qytetin

Kategori të tjera