Prandvera Marku dhe 'Shpresa për të ardhmen'

4 Nëntor 2019, 08:55

Emisioni Veri - Jug i Report TV në Shkodër / Vizitë në qendrën sociale 'Shpresa për të ardhmen'

Programe të tjera

Shiko të gjitha