Prej 1 korrikut rritet paga minimale, përfitojnë 390 mijë punonjës! 49% e të punësuarve s'do paguajnë tatim mbi pagën

14 Janar, 21:39

Rritja e pagës minimale do të ndikojë pozitivisht tek 1/3 e të punësuarve në vend që aktualisht paguhen me 30 mijë lekë. Prej 1 korrikut paga minimale rritet me 2 mijë lekë dhe do të përfitojnë rreth 390 mijë të punësuar.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha