Preng Gjoka dhe miniferma e tij

27 Shtator, 17:51

Një minifermë shumë e përshtatëshme si bazë e ekonomisë së një familjeje malësorësh me lopë, derra, dhi dhe pemtore thellë mes maleve në fshatin Kaluer. Nevoja për një rrugë të mirë për të kryer transportin e prodhimeve blegtorale dhe bujqësore.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha