Prezantimi i ONE Albania, marka e re në tregun e telekomunikacionit

14 Mars, 19:35

Dy kompanitë më të rëndësishme të telekomunikacionit në Shqipëri u angazhuan në një bashkim historik, për t'u bërë ONE, duke prezantuar sot markën e re dhe duke festuar Ditën e Verës, me shfaqjen e dronëve që ndodh për herë të parë në rajonin e Ballkanit.

Kategori të tjera