Prindër për herë të parë, Sara dhe Bardhi zbulojnë gjininë e bebit: Të duam më shumë se veten

7 Qershor, 22:42

Dyshja ka zbuluar sot gjininë e bebit me një video emocionuese në rrjetet sociale, teksa të dy të ishin veshur me të bardha, ndajnë një tortë që brenda është ngjyrë rozë.