Procesi i fiskalizimit, Drejtoria e Tatimeve: Deri më tani 13,633 biznese dhe 9 milionë fatura të fiskalizuara, do të jemi mbështetje për çdo problematik

29 Korrik, 15:25

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka dhënë lajmin se deri më tani janë 13,633 biznese të Fiskalizuara dhe janë kryer mbi 9 milionë fatura të fiskalizuara.

Në kuadër të zbatimit të reformës së Fiskalizimit, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve do të jetë në mbështetje të çdo biznesi, duke ofruar suportin e saj maksimal për çdo problematikë apo paqartësi në lidhje me këtë proces.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha