Prokuroria e Krimeve të Rënda në kaos / Pjesa e dytë

24 Shtator 2018, 07:20

Kaosi me prokurorët e Krimeve të Rënda temë debati në emisionin Repoltitix në Report TV me gazetarët Arsen Rusta, Anila Hoxha, Basir Çollaku dhe avokatin Idajet Beqiri / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha