Protesta ndryshe kundër Skavicës, banorët promovojnë vlerat e Luginës së Drinit

24 Maj, 09:08

"Futboll buzë Drinit" quhet aktiviteti i organizuar në fshatin Fushë Alie të Peshkopisë me qëllim promovimin e zonës dhe sensibilizim kundër "Skavicës"

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha