Protesta para bashkisë, humb ndjenjat një efektiv policie

7 Maj, 12:30

Molotovët nuk kanë munguar as në protestën e ditës së sotme të Rithemelimit dhe Aleancës për Mbrojtjes e Teatrit para bashkisë së Tiranës. Madje një prej policëve ka humbur ndjenjat.