Provimi me zgjedhje mbyll Maturën Shtetërore! Sara maturantja që do të studiojë mjekësi: Nuk iki jashtë! Klesti juristi i së ardhmes: Luftoj korrupsionin

24 Qershor, 17:17

Maturantët në të gjithë vendin mbyllën këtë të hënë provimet e maturës 2024. Rreth 28 mijë nxënës u testuan në lëndët me zgjedhje, ndërsa prioritet i tyre  mbeten degët e inxhinierisë, mjekësisë dhe të drejtësisë.