Pse të gjitha kartëmonedhat kanë figurë mashkullore? Përgjigjet Sejko: S’ka diferencime, kemi ndjekur etapat historike

17 Qershor, 14:11

6 kartëmonedhat që janë pjesë e serisë së re kanë si portret figura të rëndësishme historike dhe që kanë dhënë kontribut për Shqipërinë. Por në asnjë prej kartëmonedhave nuk është pasqyruar figura e gruas shqiptar. Guvernatori Sejko shpjegon arsyet e kësaj përzgjedhjeje, dhe sqaron se nuk ka të bëjë me diferencime, por me etapa kyçe të historisë së vendit.

 

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha