Punonjësit e portit të Shëngjinit në protestë: Nuk kemi marrë pagat prej 3 muajsh

21 Mars, 09:42 | Përditesimi i fundit: 2023-03-21 15:32:43

Punonjësit e portit të Shëngjinit janë ngritur këtë të martë në protestë, pasi nuk kanë marrë pagat prej 3 mujash. Ata thonë se kjo ndërmarrje që është me vetëfinancim po falimenton nga keqmenaxhimi dhe ju kërkojnë drejtuesve të Portit që të shpallin falimentimin në bazë të ligjit

Kategori të tjera