“PUSHTOHET” Parisi i vogël, telefonuesi NGRE alarmin: Është bërë Korça e qenve

17 Qershor, 11:13

Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar nga Korça ngriti një shqetësim të madh të paktën për të. Ai tha se po merren qentë e rrugëve me furgona nga Pogradeci dhe po sillen në Korçë duke sjellë një shqetësim të madh për qytetarët dhe i ka bërë thirrje Kryetarit të Bashkisë ta zgjidhë këtë situatë. Ndiqeni apelin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha