Qendra e Artizaneve në Va Dejë

30 Nëntor 2020, 09:58

Menaxherja e Qendrës së Artizaneve Meliha Zyberaj rrëfen historinë e jetës së saj, dashurinë për zanatin dhe punën me veshjet popullore dhe makinën qepëese, qysh se ishte fëmijë, zanat dhe punë që I mësoi nga gjyshja dhe nëna e saj e mirë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha