Qeveria 3.3 miliardë lekë për fermerët! Këtë muaj skema si do shpërndahet! Bankat në 2023 dhanë vetëm 2.7 miliardë lekë kredi

12 Shkurt, 13:54

Qeveria miraton këtë muaj skemën kombëtare për mbështetjen e bujqësisë dhe blegtorisë, ku do të vendoset sesi do të shpërndahet fondit prej 3.3 miliardë lekësh. Burime për Report Tv thanë, se skema do të ketë ndryshime, me qëllim që të rritet numri i përfituesve, kryesisht i blegtorëve që marrin subvencion për numër bagëtish.