Qeveria kërkon të ndryshojë skemën e ndihmës sociale! Më shumë familje përfituese, do rritet vlera e asistencës

18 Janar, 21:35

Pavarësisht se ndihma ekonomike këtë janar u rrit për kategori të ndryshme, ministria e Financave synon ta reformojë sërish skemën për të përfituar më shumë familje dhe për të rritur vlerën e asistencës sociale.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha