QTTB si qendër kërkimore shkencore

17 Nëntor 2020, 20:47

Menaxherja e Qendrës së Transferimit të Teknologjive Bujqësore në qarkun e Vlorës Athina Gjyli, flet për punën kërkimore shkencore të stafit të qendrës dhe bashkpunimin me njerëz të shquar në fushën e agronomisë, një prej të cilëve doktori I shkencave Pjerin Preka.

Programe të tjera

Shiko të gjitha