Radhë të gjata për kolaudimin e mjeteve në Durrës, në sportele punohet me ritme të ulëta! Qytetari: Kam që në 5 të mëngjesit këtu, dje s’mbarova punë

9 Gusht, 10:46 | Përditesimi i fundit: 2022-08-09 14:27:37

Radhë të gjata dhe orë pritjeje në diell, me raste edhe dy ditë! Kjo është ajo çfarë të pret nëse duhet të kalosh automjetin tënd për të kryer procedurën e kolaudimit pranë Drejtorisë së Shërbimit të Transportit Rrugor në qytetin e Durrësit.

Kategori të tjera