Rama ndjesë publike nga Athina: Në 10 vite kam bërë gabime, por në asnjë rast s'kam shitur interesat e shqiptarëve

12 Maj, 14:09

Kryeministri Edi Rama, nga Athina tha se në 10 vite mund të ketë bërë shumë gabim, ndërsa kërkoi një ndjesë publike. Në fjalën e tij, ai theksoi se asnjëherë nuk i ka tradhtuar shqiptarët dhe se nuk ka cenuar interesat kombëtare të Shqipërisë.