Rama vizitë historike në Moskë

27 Shkurt, 15:44

Ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Edvin Kulluri tha në Repolitix se kur PD ka qenë në pushtet marrëdhëniet me Rusinë kanë qenë zero dhe jo më të flitet për marrëveshje të veçanta. Ai tha se pa u zgjidhur çështja e Kosovës, Shqipëria nuk do të ketë dot marrëdhënie me Rusinë dhe Serbinë.  Kulluri tha se marrëdhënie të mira me Serbinë ka vetëm Rama por jo Shqipëria.

'Në 2005 bashkëpunimi me Rusinë ka qenë zero dhe as nuk është shtruar ndonjëherë  çështja që të kemi marrëdhënie të veçanta.  Ne me Rusinë dhe Serbinë nuk mund të kemi marrëdhënie  të mira nëse nuk zgjidhet çështja e Kosovës. Me Serbinë marrëdhënie të mira ka vetëm Rama, po jo ne', tha Kulluri

Programe të tjera

Shiko të gjitha