Rapsodi dhe artisti Vitor Shahinaj

6 Shtator, 16:33

Jeta e rapsodit Vitor Shahinaj, malësor nga Iballa e Pukës, që u thir të ndërtojë violinat e para shqiptare, bashkë me dy rapsodë të tjerë popullorë nga qyteti verior I Pukës. Historia e ndërtimit të violinave.

Programe të tjera

Shiko të gjitha