Repolitix/Mediu: Na duhet një program konkret! Topollaj: Jo rotacion, por ndryshim sistemi politik! Ndreca: Opozita do thyej këmbët, s'vihet në pushtet me sharje

3 Dhjetor 2020, 22:42

Zgjedhjet e 25 prillit 2021 sollën debate në emisionin "Repolitix", sidomos ne lidhje se çfarë alternative do të ofrojë opozita për të fituar këtë garë elektorale. Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu tha se  opozita duhet të vijë më një program konkret të shkruan në letër që të paraqesë një alternativë të re për shqiptarët dhe se duhet thyer njëherë e mirë koncepti se politika është pronare e qeverisjes.

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha