Report Tv në aksin Korçë-Ersekë, pamjet e shembjes masive të rrugës pak para se të inaugurohej

20 Shkurt, 11:56 | Përditesimi i fundit: 2024-02-20 16:43:49

Katër ditë pas shembjes masive të rrugës së re, Korçë-Ersekë nuk ka asnjë reagim Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe as kompania A.N.K. që ka fituar 3 tendera me vlere mbi 66 milionë euro për të ndërtuar 35 kilometra rruge. Ajo duhet të përfundonte në qershor por u shemb pa u inaguruar.