Report Tv, Veri Jug - Studio magjike e mjeshtrit Rami Gurra

26 Qershor, 14:53

Puna, sadisfaksioni dhe sekretet e profesionit të mjeshtrit të akordimit të instrumenteve Rami Gurra. Kujtime nga takimet me artistët e mëdhenj Pjetër Gaci, Agim Krajka, Avni Lula etj. Specializimet e mjeshtrit Gurra në shtete, ku muzika është e shenjtë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha