REP-POP/ Kur ndjenjat përkthehen në nota dhe muzika bëhet himn për dashurinë prindërore! Artistë shqiptarë që i kanë kushtuar këngë fëmijëve

13 Nëntor 2021, 22:27

Kur ndjenjat kthehet në nota, dhe muzika në një dhuratë të përjetshme, krijohen këngë për dashurinë sublime dhe pa kushte të prindërve ndaj fëmijëve.

Megjithëse fjalët nuk mjaftojnë dhe nuk ia dalin të përshkruajnë ndjesitë e një prindi, këngëtarët janë munduar përmes rreshtave dhe melodisë të krijojnë këngë për krijesat e tyre të vogla.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha