Rithemelimi e PL sërish molotovë drejt bashkisë, pas protestës godina kthehet në skenë krimi, merren provat materiale

14 Maj, 20:16

Rithemelimi dhe Partia e Lirisë protestuan sërish para bashkisë së Tiranës me të njëjtin skenar. Drejt godinës dhe policisë u hodhën molotovë dhe tymyese. Militantët, një pjesë e të cilëve me fytyra të mbuluara për të mos u identifikuar nga policia, tentua të thyenin disa herë kordonin e policisë me forcë, ndërsa injoruan gjatë gjithë kohës thirrjet e policisë që të mos goditeshin efektivët dhe të mos hidheshin mjete piroteknike. Pas protestës bashkisë iu vu shiriti dhe u kthye në skenë krimi. Ekspertët e hetimit shkuan atje për të marrë provat materiale.