Rrëfimi me lot në sy i shoqes së ngushtë: E kujtoj kur erdhi nuse, herën e fundit më tha kam ethe!

1 Gusht 2020, 11:52

Fatime Kadriu, fqinje por edhe shoqe tregon si e ka njohur Aneta Ramën që prej momentit që erdhi nuse. E moshuara me lot në sy thotë se kishin miqësi të ngushtë dhe e kujton si zonjë të rrallë, nikoqire. Ajo tregon se ditët e fundit gjendja shëndetësore e Anetës ishte përkeqësuar, ndërsa kujton fjalët e saj gjatë momentit që e vizitoi në shtëpi. Aneta Rama ndërroi jetë ditën e sotme. 

Kategori të tjera