Rriten investimet e huaja në 6 muaj, ‘bumi’ në pasuri të paluajtshme, më shumë nga Italia, Gjermania dhe Holanda

26 Shtator, 16:02

Viti 2022, po rezulton i suksesshëm për investimet e huaja, të cilat kanë arritur në vlera rekord. Në gjashtë muaj në vend janë investuar nga shtetet e huaja 634 milionë euro, nga 469 milionë euro që ishin në vitin e kaluar. Madje janë kapërcyer edhe shifrat e vitit 2019, kohë kur të huajt investuan në Shqipëri 546 milionë euro.

Kategori të tjera