Rrushi i Zadrimës kalbet në vreshta, s'ka blerës! Altin Prenga: Prodhimi më i lartë se kapaciteti përpunues

26 Shtator, 15:55

Në Zadrimë të Lezhës rrushi po kalbet në vreshta. Prodhimi është bollshëm, por mungon tregu i shitjes. Rrok Kolndreu bashkë me të shoqen kujdesen gjatë gjithë vitin për vreshtin me sipërfaqe 4 dynym. Kanë kultivuar varietete rrushi për verë dhe raki, por tashmë që është sezoni i vjeljes, gjenden në vështirësi për ta tregtuar.

Kategori të tjera