Rubrika ‘Ciceron’/ Ngjarjet e kulturës që mund të ndiqni sot

2 Dhjetor 2022, 10:59

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me ngjarjet që mund të ndiqni gjatë ditës.

Kategori të tjera