Rubrika 'Ciceron', ngjarjet e kulturës që mund të ndiqni sot

9 Dhjetor 2022, 11:01

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me ngjarjet që mund të ndiqni gjatë ditës.

Kategori të tjera