'Sa janë shtuar mashtruesit', Xhensila ‘sulmon’ sërish Bes Kallakun?

27 Maj, 21:01

Xhensila dhe Bes Kallaku duket se kohët e fundit kanë zgjedhur që përmes projekteve të tyre muzikore t’i dërgojnë mesazhe njëri-tjetrit