Sa ta gradojmë kondicionerin, si të vishemi dhe kur të dalim?! Rregullat ‘magjikë’ kundër vapës

20 Qershor, 15:08

Temperaturat e larta të këtyre ditëve janë bërë thuajse të papërballueshme nga qytetarët, sidomos moshat e treta dhe fëmijët. Për të shmangur problemet shëndetësore nga vapa, mjekët këshillojnë reduktimin e lëvizjeve në orët e pikut dhe konsumimin e ujit.