SAFIAL, projekti që sjell siguri ushqimore në Shqipëri! Investimi 2.4 mln € nga Italia

7 Qershor, 18:14 | Përditesimi i fundit: 2024-06-07 20:11:31

Prej vitit 2021, në Shqipëri u zbatua projekti SAFIAL me një investim  2.4 milion € nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim Zhvillimo, i zbatuar nga CIHEAM Bari. Projekti ka ndihmuar që institucionet përkatëse të forcojnë aftësitë kontrolluese dhe verifikuese që në vend të ketë ushqime më të sigurta