Samiti i Sofjes zbeh negociatat ?! / Pjesa e dytë

Diplomatë dhe analistë diskutojnë post Samitit të Sofjes në emisionin Repolitix në Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha