Sejko të ‘Ekonomia’: Po punojmë për ligjin e ri funksional të ‘BSH’! Inflacioni brenda normës në 2024! Shqipëria në listën “gri”? S’janë Bankat shkak

31 Maj, 20:21

Në Komisionin e Ekonomisë u diskutua raporti vjetor i Bankës së Shqipërisë. Guvernatori Sejko njoftoi se ka nisur puna për një ligj të funksional, ndërsa vuri në dukje rrezikun që vjen nga sulmet kiberentike. Ai bëri një rezyme dhe të ecurisë ekonomike të vendit në vitin 2022

Kategori të tjera

Shiko të gjitha