Sekretet e një profesioni

26 Janar, 09:20

Kovaçi Haziz Murati tregon disa nga sekretet e punës së tij në kovaçanën e ndërtuar prej më shumë se 40 vjetësh. Prodhimi I veglave të punës bujqësore, I plugjeve, gërshërëve për bagëtitë, mbathja e kuajve dhe hajvanëve me patkonj, kazanët e rakisë etj.

Programe të tjera