Sezoni turistik veror, Vlora ‘zien’ nga vendasit e të huajt! Turistët: Në Shqipëri na pëlqen ushqimi, natyra e njerëzit

19 Maj, 19:52

Vlora duket se edhe për këtë sezon do të mbetet destinacioni kryesorë për turistët vendas edhe të huaj. Vetëm pak ditë pas çeljes së sezonit, numri i turistëve është rritur ndjeshëm. Në Vlorë, të huajt thonë se është natyra dhe njerëzit ajo çfarë u pëlqen më së shumti në Shqipëri