Shegët shqiptare, vlerat ushqyese dhe curative

17 Nëntor 2020, 20:49 | Përditesimi i fundit: 2020-11-17 20:50:29

Ekskluzivisht për Veri Jug doktori I shkencave agronomike Pjerin Preka, I njohur si Pjerin Red në rrethet shkencore të institutive të kërkimeve shkencore në vendet mesdhetare, sjell ekperiencën e tij gati 40 vjecare në fushën e studimit, kultivimit dhe shumimit të shegës shqiptare. Pse duhet ë investojnë fermerët shqiptarë shegën e ëmbël të Vlorës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha