Shembull italian te Universiteti Bujqësor, mësim jashtë auditorëve

1 Dhjetor 2021, 22:54

4 universitete shqiptare dhe 2 italianekanë nisur bashkëpunimin për një model të ri mësimdhënieje, duke dalë jashtë kornizave të auditorëve e duke u fokusuar në praktikë. Pjesë e këtij projekti do të jetë Universiteti Bujqësor, i Durrësit, Vlorës dhe Korçës.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha