'Shih ndonjë Tajlandë... me 5 operacione brenda një jave bëhesh për Maldive! Bisedat në whatsapp zbulojnë sa kushtonte një operacion tek Onkologjiku

25 Qershor, 15:32

Në dosjen e Onkologjikut, janë dhe bisedat mes dy mjekëve të cilët flasin për operacionet dhe çfarë do të bëjnë me paratë që fitojnë dhe planet për pushime jashtë vendit