Shijaku ‘pushtohet’ nga tymi, zjarr në vendgrumbullimin e mbetjeve

17 Qershor, 12:45 | Përditesimi i fundit: 2024-06-17 15:30:47

Sipas banorëve, mbetjet vijnë nga Durrësi dhe Sukthi dhe djegia e mbetjeve ka nisur prej orës 8 të mëngjesit.