Shkodër, ekspozitë me foto të rralla të Kolë Idromenos! I përfshirë edhe libri për jetën e punën e piktorit të shquar

28 Nëntor 2022, 18:21

Një libër mbi jetën e tij dhe mbi 20 fotografi të rralla, dedikuar fotografit dhe piktorit të shquar shkodran Kolë Idromeno u ekspozuan për herë të parë me rastin e  110 vjetorit të Pavarësisë, në Muzeun Historik të Shkodrës.

Kategori të tjera