Shkodër/ Flakët shkrumbojnë banesën tek tregu i rrobave të përdorura, nisen mjete nga Ulqini dhe Malësia e Madhe

14 Qershor, 19:45

Zjarri në tregun e rrobave të përdorura në Shkodër ka marrë përmasa të mëdha teksa flakët kanë përpirë një banesë, duke e shkrumbuar pothuajse të tërën.