Shkodër/ KIZ nuk mblidhet për të zyrtarizuar rezultatin e zgjedhjeve në Universitetin 'Luigj Gurakuqi', shkak kuorumi

22 Qershor, 19:12

Kur të gjithë prisnin që një gjë e tillë të bëhej të paktën gjjatë ditës së sotme, komisioni nuk ka arritur të plotësojë koorumin për tu mbledhur dhe për certifikimin e rezultatit.